Showroom

Een auto kopen kan een spannende gebeurtenis zijn. Bent u van plan om op korte termijn een jonge 2dehandswagen aan te schaffen? Garage Vienne helpt u graag verder bij het maken van uw keuze.  U kan bij ons ook terecht over advies over financiering (Opgelet, geld lenen kost ook geld). 

Jonge 2dehandswagens Opel

In onze showroom vindt u jonge en mooie 2dehandswagens van – voornamelijk – het merk Opel.  Deze worden altijd in showroomstaat en met persoonlijke uitleg afgeleverd. Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat u overtuigen door onze service en kwaliteit.

showroom.jpg

Proefrit

Heeft u een occasion gezien in ons aanbod die u bevalt? U bent van harte welkom om een proefrit te maken. Wanneer u een proefrit wilt maken kunt u het beste ons bellen of e-mailen. Zo weten wij van uw komst en kunnen wij de auto voor u gereed maken. Het maken van een proefrit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Vergeet u niet uw rijbewijs mee te nemen?

 

Nieuwe modellen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuw model Opel? Breng dan een bezoek aan de Opel website. Heeft u vragen over de aanschaf van een nieuw model of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.