Onderhoud & reparatie

Ook na aanschaf van uw auto staat ons team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Garage Vienne in Deerlijk kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen. Wij voorzien u in al uw behoeften op mobiliteitsgebied. 

 

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto op belangrijke punten gecontroleerd en de olie wordt ververst. Een onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in hoe het er met uw auto voorstaat. Zo wordt er onder andere gekeken naar de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

 

Kom het bedrag voor onderhoud of reparatie boven de €250,-? Dan ontvangt uw auto een gratis carwashbeurt! Heeft uw auto onderhoud nodig? Plan vandaag nog online uw afspraak in.

 

Monteur Garage Vienne

 

Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Daarom kunt u ook voor onderhoud aan uw bedrijfswagen bij ons terecht. Wij houden uw bedrijfswagen in topconditie.

 

Ruitreparatie

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Garage Vienne te laten repareren.

 

Ruitreparatie Garage Vienne