Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht met alle merken voor onderhoud aan uw auto, zoals een aircoservice of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel of ruitreparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen of het uitlijnen van uw banden. U kunt langs komen zonder afspraak of er online eentje inplannen.

 

Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten in onze gastvrije wachtruimte – uiteraard onder het genot van een kop koffie - terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. Wanneer u uw auto wat langer kwijt bent kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

Werkplaats 1.jpg

Het is geen enkel probleem om mee te kijken met de monteur tijdens onderhoud of reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Wij leggen u graag uit wat wij inspecteren of vervangen, zodat u exact weet waar u voor betaalt. Bovendien worden vervangingen, reparaties en dergelijke altijd uitgevoerd in overleg met de klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Onze schone en opgeruimde werkplaats is een goede afspiegeling hiervan.

 

Ons enthousiaste en vakkundige team van professionals staat dan ook altijd klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij investeren in de nieuwste systemen en gereedschappen.

Werkplaats 2.jpg