Onderhoud & reparatie

Ook na aanschaf van uw Opel of een ander merk staat ons team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Garage Vienne in Deerlijk kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen. Wij voorzien u in al uw behoeften op mobiliteitsgebied. 

Onze garage in Deerlijk isvoorzien van een professionele werkplaats, waar u terecht kunt voor al uw auto onderhoud, reparaties, kopen en plaatsen nieuwe banden en andere  werkzaamheden. 

Waarom kiezen voor onze werkplaats?

  • Fexibel: 24/24 u afspraak maken, en zeer snelle afspraak (eerstdaags)
  • Onderhoud en herstellingen alle merken,  32 jaar Opel expertise
  • Nette en goed uitgeruste werkplaats
  • Lange en flexibele openingsuren (vanaf 7 u s'morgens)
  • Eigen carwash
  • Scherpen prijzen op banden
  • Eerlijk en transparante facturatie (geklokte tijden)

Redenen genoeg dus om vanuit Waregem, Kortrijk, Harelbeke en Anzegem 5 minuutjes langer te rijden tot in Deerlijk!

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto op belangrijke punten gecontroleerd en de olie wordt ververst. Een onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in hoe het er met uw auto voorstaat. Zo wordt er onder andere gekeken naar de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

 

Kom het bedrag voor onderhoud of reparatie boven de €250,-? Dan ontvangt uw auto een gratis carwashbeurt! Heeft uw auto onderhoud nodig? Plan vandaag nog online uw afspraak in.

Onderhoud 1.jpg

Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Daarom kunt u ook voor onderhoud aan uw bedrijfswagen bij ons terecht, zowel Opel als andere merken. Wij houden uw bedrijfswagen in topconditie.

 

Ruitreparatie

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Garage Vienne te laten repareren.

Onderhoud 2.jpg